Managed hosting

Een website vormt een belangrijk deel van uw onderneming. Echter, is er niet de expertise om dit 100% up-to-date, veilig en online te houden. Het vergt te veel tijd of het is simpelweg te ingewikkeld om het technische verhaal erbij te doen. Met managed hosting bent u altijd en overal online!

Met managed hosting geeft u het beheer van uw hosting compleet uit handen. Met een helder Service Level Agreement weet u precies wat u kunt verwachten. Klik hier voor ons standaard pakket.

Denk hierbij aan werkzaamheden op de server waarop uw website wordt gehost, zoals updates en ander onderhoud. Ook het monitoren en het proactief reageren daarop is een belangrijk onderdeel van managed hosting, een service die wij 24/7 uitvoeren.

Uw managed hosting dienst wordt ondergebracht op de IXL servers in datacenter Bit, een hypermodern datacenter gevestigd in Ede. Dit datacenter heeft al haar faciliteiten dubbel uitgevoerd (N+1), verhoogde computervloeren, redundant stroomvoorziening, geavanceerde brandpreventie, video bewaking, strenge access control en geavanceerde klimaat beheersing.
Daarnaast is alle apparatuur aangesloten op één van de grootste en snelste netwerken van Nederland.

Met een uptime van 99,8% biedt Palland media u een stabiele omgeving voor uw website.